Flabelos Újpesten


F L A B é L O S   Újpest

www.flabelosujpest.hu          info@flabelosujpest.hu

Újpest - Budapest - IV.kerület   

Ú  

IV.kerület Flabelos
Ajánlott Flabelosról Nem ajánlott Kapcsolat Árak Akciók Fotók


A Flabélos működési mechanizmusa nagyon egyszerű elven alapszik: a test azonnali válaszreakcióját, a természetes reflexeinket használja ki. Kibillent bennünket az egyensúlyi helyzetünkből, a testünk pedig akaratlanul ellentart, az összes izmunk megmozdul, hogy az egyensúlyunkat megőrizzük. Mindezt akaratlanul tesszük, mint amikor megmozdul a lábunk alatt a talaj és mi automatikusan egyensúlyozunk. Ez történik a FLABéLOS használata közben, csak nagy számban. Ami kívülről rezgésnek tűnik, az valójában rengeteg apró izom-összehúzódás. Sokkal több, mint amit egy edzőteremben el tudunk érni.

A teljes testvibrációs technológia is az űrkutatásnak köszönhető, a tudósok súlytalanság állapotában lévő asztronauták izomsorvadási folyamatainak megakadályozására kerestek megoldást. Kellett egy olyan megoldás, ami rövid idő alatt, intenzíven megmozgatja a test összes izmát. Ez a teljes testvibrációs technológia. Ez a technológia került át a civil életbe.


FLABéLOS

az életmódváltás kíméletes és hatékony segítője


A Flabélos használata önmagában is hatékony, de ha igazán tartós eredményt szeretnél elérni, hosszútávra tervezel, akkor életmódot kell váltani!  Ha az elhatározás már megvan, változtatni szeretnél, akkor a Flabélos rendszeres használatával egy kíméletes és hatékony mozgásformát iktathatsz be a napi rutin feladataid közé. Fontos tudni, hogy a Flabélos  nem egy fogyókúrás eszköz, hanem a mozgás egy formája. Természetesen az alakváltozásban és a fogyásban tud segíteni, de nem csodagép! Az életmódváltás két fő területe a táplálkozási szokások megváltoztatása (nem fogyókúra!) és a rendszeres mozgás. A Flabélos segítségével ezt a rendszeres mozgást tudod az életed részévé tenni.  A Flabélos rendszeres használata mellett fontos a táplálkozás, illetve a megfelelő mennyiségű tiszta víz, vagy gyógytea elfogyasztása. A kezdeti időkben elsősorban nem kilókban fog jelentkezni a változás, hanem centikben, illetve az alakod fog formálódni. Még az is lehet, hogy a mérleg többet fog mutatni, annak ellenére, hogy kisebb méretű ruhákban is kényelmesen fogod magad érezni. Ez azért lehetséges, mert ugyanannyi súlyú izom kisebb térfogatú, mint a zsír.

Miért érdemes rendszeresen használni a Flabélos-t?

Mert a Flabélos:

További kedvező feltételek:

A rezgés kifejezetten jó hatással van a szervezetre:

(További részletek az "Ajánlott" menüpontban)


Forrás:www.mediwel.hu

FLABéLOS

teljes testvibrációs fitnesz készülék