Flabelos Újpesten


F L A B é L O S   Újpest

www.flabelosujpest.hu          info@flabelosujpest.hu

Újpest - Budapest - IV.kerület   

Ú  

IV.kerület Flabelos
Ajánlott Flabelosról Nem ajánlott Kapcsolat Árak Akciók Fotók


Komplex hatásmechanizmusa egyidejűleg több oldalról is megtámadja a cellulitiszt és a zsírlerakódásokat.

A fogyás mellett a mozgásszervek egészségét is növeli a mozgásterápiás hatások révén.

Biztosítja a testnek a könnyű, kellemes, de eredményes és hatékony kardiovaszkuláris edzést.

Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!

Célzottan edzhetők a cellulitisz által sújtott területek (fenék, comb), illetve a lokális zsírlerakódások területei (has, derék), ami feszessé, formássá teszi az edzett izmokat, és fellazítja a bőr alatti pangó zsírsejteket.

Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal (megfelelő folyadékbevitel mellett) segíti a salakanyagok gyors kiürülését.

Hormonális folyamatokat indít el, amelyek beindítják a zsírégetést.

Tónusossá, feszessé teszi a bőrt, javítva a bőr alatti kollagén rostok állapotát, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt.

Növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, egyidejűleg lecsökkenti a stressz hormon (kortizol) szintjét, jobb közérzetet biztosít.

Speciális gyakorlatokkal sokkal hatékonyabban edzhetők a belső izmok (hatékony intim torna), így szülés után visszanyerhető a belső izmok korábbi tónusa és feszessége, megállítható az idős korban gyakori inkontinencia.

Jelenleg ismert egyetlen gyógyszer nélküli edzésmódszer, amellyel a csontritkulás folyamata megállítható és visszafordítható!

Jelenleg ismert egyetlen gyógyszer nélküli rehabilitációs módszer, amellyel a végtagok érszűkülete gyógyítható, pl. hideg végtagok (kéz, láb) problémájának megoldása, illetve cukorbetegség esetén fellépő alsó végtagi érszűkület (un. feketeláb szindróma) teljes rehabilitálása!

Egyéb fittness edzés (aerobic óra, spinning óra) előtt a teljes test bemelegítésére, edzés után az izmok lazítására, nyújtásra, az izomláz megelőzésére vagy megszüntetésére használható.

Egy egészséges és hatékony diétával kombinálva rendkívül látványos eredményeket lehet elérni úgy, hogy az izomállomány nem, csak a zsírállomány csökken!


Forrás: www.mediwel.hu

Fogyni, formálódni vágyóknak